×
ace-570.jpg

MODELLALTERNATIV

  • ACE 570

    Velocity Blue

    ACE 570

    EU-Traktor 71.100:- eks mva
    88.875:- inkl mva

ProStar®-motor Et unikt kjøretøy trenger en virkelig god motor. ProStar® er drivstoffeffektiv og er meget godt balansert. Elektronisk bensininnsprøytning, doble overliggende kamaksler og fire ventiler per sylinder. Et optimal optimalt drivverk sender all kraft til hjulene.
ProStar®-motor

Et unikt kjøretøy trenger en virkelig god motor. ProStar® er drivstoffeffektiv og er meget godt balansert. Elektronisk bensininnsprøytning, doble overliggende kamaksler og fire ventiler per sylinder. Et optimal optimalt drivverk sender all kraft til hjulene.

EKTE 4-HJULSDRIFT

×
EKTE 4-HJULSDRIFT Fortsatt det beste 4x4 systemet på markedet. Polaris unike On-Demand System reagerer automatisk hvis bakhjulene skulle miste feste. Da kobles begge framhjulene inn, og gir deg full kontroll og fremkommelighet. Når framhjulene roterer raskere enn bakhjulene, for eksempel i en sving, tillater også systemet at ytterhjulet roterer raskere enn det indre. Det gir maskinen mer stabilitet og blir enklere å manøvrere i utfordrende terreng. Det blir også mindre slitasje på dekk, underlaget og naturen.
EKTE 4-HJULSDRIFT

Fortsatt det beste 4x4 systemet på markedet. Polaris unike On-Demand System reagerer automatisk hvis bakhjulene skulle miste feste. Da kobles begge framhjulene inn, og gir deg full kontroll og fremkommelighet. Når framhjulene roterer raskere enn bakhjulene, for eksempel i en sving, tillater også systemet at ytterhjulet roterer raskere enn det indre. Det gir maskinen mer stabilitet og blir enklere å manøvrere i utfordrende terreng. Det blir også mindre slitasje på dekk, underlaget og naturen.

Store laste- og lagringsalternativer

×
Store laste- og lagringsalternativer Polaris off-road kjøretøyer har et velfortjent rykte for å være klar for arbeid og dermed være i stand til å bære last og pakking. Det er ingen forskjell i ACE. Den har en integrert last boks foran og en lasteplattform bak med den totale kapasiteten opp til 165 kg.
Store laste- og lagringsalternativer

Polaris off-road kjøretøyer har et velfortjent rykte for å være klar for arbeid og dermed være i stand til å bære last og pakking. Det er ingen forskjell i ACE. Den har en integrert last boks foran og en lasteplattform bak med den totale kapasiteten opp til 165 kg.

Smart og praktisk

×
Smart og praktisk Den praktiske lasteplanet er klart for Lock & Ride-tilbehør og har innebygde maljer. Fordypningen bak reduserer høye løft og gir enklere lasting.
Smart og praktisk

Den praktiske lasteplanet er klart for Lock & Ride-tilbehør og har innebygde maljer. Fordypningen bak reduserer høye løft og gir enklere lasting.

Stor trekkraft

×
Stor trekkraft Til tross for dens sporty uttrykk, så er ACE en maskin for arbeid. Trekk en tilhenger eller bruk lastekassen.
Stor trekkraft

Til tross for dens sporty uttrykk, så er ACE en maskin for arbeid. Trekk en tilhenger eller bruk lastekassen.

Unikt design

×
Unikt design ACE ™ kombinerer det beste fra begge verdener mellom en side-by-side og en ATV. Det er verdens første fire hjuling med ratt, setter sikkerhet, økonomi og komfort først. Sjåføren sitter sentralt i maskinen med en optimal posisjon for både komfort og ytelse.
Unikt design

ACE ™ kombinerer det beste fra begge verdener mellom en side-by-side og en ATV. Det er verdens første fire hjuling med ratt, setter sikkerhet, økonomi og komfort først. Sjåføren sitter sentralt i maskinen med en optimal posisjon for både komfort og ytelse.

Bøttesete

×
Bøttesete Komfort og sikkerhet med vårt behagelige bøttesete med polstrete sider gir. Her sitter du godt.
Bøttesete

Komfort og sikkerhet med vårt behagelige bøttesete med polstrete sider gir. Her sitter du godt.

Individuell bakhjulsoppheng

×
Individuell bakhjulsoppheng Det uavhengige bakhjulsoppheng med doble A-armer gir en fjæringsvei på hele 24,1 cm. Fremre hjuloppheng; MacPherson støtdempere med høy ytelse gir deg hele 20,8 cm fjæringsvei.
Individuell bakhjulsoppheng

Det uavhengige bakhjulsoppheng med doble A-armer gir en fjæringsvei på hele 24,1 cm. Fremre hjuloppheng; MacPherson støtdempere med høy ytelse gir deg hele 20,8 cm fjæringsvei.

Enkel inn- og utstigning

×
Enkel inn- og utstigning Det er veldig lett å komme inn og ut av en ACE.
Enkel inn- og utstigning

Det er veldig lett å komme inn og ut av en ACE.

Justerbar

×
Justerbar Både ratt og sete er justerbar.
Justerbar

Både ratt og sete er justerbar.

ProStar®-motor

×