general-1000-eps.jpg

MODELLALTERNATIVER

  • GENERAL 1000 EPS

    White Lightning

    General

    EU-Traktor 175.920:- eks mva
    219.900:- inkl mva

  • Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

STERKEST I KLASSEN Med sine 100 hk er Polaris GENERAL det mest kraftfulle rekreasjonskjøretøyet som noensinne har blitt produsert.
STERKEST I KLASSEN

Med sine 100 hk er Polaris GENERAL det mest kraftfulle rekreasjonskjøretøyet som noensinne har blitt produsert.

DREIEMOMENT FOR TØFFE JOBBER

×
DREIEMOMENT FOR TØFFE JOBBER Tilpasset 999 cc-twinmotor med et brett register. Dreiemoment på 88.1 Nm over hele turtallsregisteret.
DREIEMOMENT FOR TØFFE JOBBER

Tilpasset 999 cc-twinmotor med et brett register. Dreiemoment på 88.1 Nm over hele turtallsregisteret.

KAPASITET TIL Å DOMINERE

×
KAPASITET TIL Å DOMINERE Ekstrem last og trekkraft. Polaris General laster 272 kg bak og har en trekkraft på 680 kg.
KAPASITET TIL Å DOMINERE

Ekstrem last og trekkraft. Polaris General laster 272 kg og har en trekkraft på 680 kg.

EFFEKTIV 4-HJULSDRIFT

×
EFFEKTIV 4-HJULSDRIFT Firehjulsdrift med høy ytelse– High Performance Close Ratio AWD. Firehjulsdriften krever mindre rotasjonskille mellom fram og bakhjul innen forhjulene kobles inn. Aktiveres raskere med (Close Ratio AWD).
EFFEKTIV 4-HJULSDRIFT

Firehjulsdrift med høy ytelse– High Performance Close Ratio AWD. Firehjulsdriften krever mindre rotasjonskille mellom fram og bakhjul innen forhjulene kobles inn. Aktiveres raskere med (Close Ratio AWD).

KOMFORT FOR BÅDE ARBEID OG FRITID

×
KOMFORT FOR BÅDE ARBEID OG FRITID Du får alt med Polaris GENERAL. Med stabilisatorstag foran og bak holder den seg til sporet. Den tilpassede fjæringsgeometrien med dual-rate fjærer holder 62 % av bakkeklaringen selv når den er fullastet.
KOMFORT FOR BÅDE ARBEID OG FRITID

Du får alt med Polaris GENERAL. Med stabilisatorstag foran og bak holder den seg til sporet. Den tilpassede fjæringsgeometrien med dual-rate fjærer holder 62 % av bakkeklaringen selv når den er fullastet.

LANG FJÆRINGSVEI

×
LANG FJÆRINGSVEI Ingen annen maskin gir deg en slik fjæringsvei og 30,5 cm bakkeklaring som Polaris GENERAL. Med 31,1 cm fjæringsvei foran og 33,5 cm bak, klarer Polaris GENERAL all type kjøring og arbeide.
LANG FJÆRINGSVEI

Ingen annen maskin gir deg en slik fjæringsvei og 30,5 cm bakkeklaring som Polaris GENERAL. Med 31,1 cm fjæringsvei foran og 33,5 cm bak, klarer Polaris GENERAL all type kjøring og arbeide.

LASTEKASSE

×
LASTEKASSE Lock & Ride integrert lastekasse m/tipp med lastekapasitet på 272 kg.
LASTEKASSE

Lock & Ride integrert lastekasse m/tipp med lastekapasitet på 272 kg.

INTEGRERTE HALVDØRER

×
INTEGRERTE HALVDØRER Beskytt deg fra vær og vind med standard halvdører. De er produsert etter kjøretøyets design og gjør sin jobb like feilfritt som resten av kjøretøyet. Når dørene er åpne er det lett å ta seg inn og ut av kjøretøyet.
INTEGRERTE HALVDØRER

Beskytt deg fra vær og vind med standard halvdører. De er produsert etter kjøretøyets design og gjør sin jobb like feilfritt som resten av kjøretøyet. Når dørene er åpne er det lett å ta seg inn og ut av kjøretøyet.

FELGER OG DEKK

×
FELGER OG DEKK 14” svarte aluminiumsfelger med standard 27” GBC dirt Commander 8-dekk gir et tøft design. De gir utmerket sidegrep, stivere dekksider, bedre svingradius og økt holdbarhet over røtter og steiner.
FELGER OG DEKK

14” svarte aluminiumsfelger med standard 27” GBC dirt Commander 8-dekk gir et tøft design. De gir utmerket sidegrep, stivere dekksider, bedre svingradius og økt holdbarhet over røtter og steiner.

STANDARDEGENSKAPER

×
STANDARDEGENSKAPER Polaris GENERAL`S Deluxe Edition leveres som standard med et sports tak i polyester, Polaris HD 2-tonns vinsj og en lav-profils støtfanger foran for å hjelpe deg og klare tøft terreng eller ta seg av hardt arbeid på hjemmebane.
STANDARDEGENSKAPER

Polaris GENERAL`S Deluxe Edition leveres som standard med et sports tak i polyester, Polaris HD 2-tonns vinsj og en lav-profils støtfanger foran for å hjelpe deg og klare tøft terreng eller ta seg av hardt arbeid på hjemmebane.

HELT NY FØRERPLASS

×
HELT NY FØRERPLASS Polaris GENERAL`S helt nye førerplass har blitt utformet for å få den beste balansen mellom fritid og arbeid. Helt nye skålformede premium-seter som setter deg i off-road stilling, til anvendelig instrumentering og lett å komme seg inn og ut, er Polaris GENERAL den nye standarden for behagelig kjøring hele dagen.
HELT NY FØRERPLASS

Polaris GENERAL`S helt nye førerplass har blitt utformet for å få den beste balansen mellom fritid og arbeid. Helt nye skålformede premium-seter som setter deg i off-road stilling, til anvendelig instrumentering og lett å komme seg inn og ut, er Polaris GENERAL den nye standarden for behagelig kjøring hele dagen.

SIKRE OG BEHAGELIGE SETER

×
SIKRE OG BEHAGELIGE SETER Polaris GENERAL har helt nye seter og de er formet for at du skal føle deg bekvem uansett hvor langt du skal kjøre. Den brede sitteplassen med støttende kanter gir deg tilsammen med formsydde seter en sikker sitteplass for både fører og passasjer. Førersetet leveres som standard med regulering for bedre ergonomi.
SIKRE OG BEHAGELIGE SETER

Polaris GENERAL har helt nye seter og de er formet for at du skal føle deg bekvem uansett hvor langt du skal kjøre. Den brede sitteplassen med støttende kanter gir deg tilsammen med formsydde seter en sikker sitteplass for både fører og passasjer. Førersetet leveres som standard med regulering for bedre ergonomi.

23L INTEGRERT OPPBEVARING

×
23L INTEGRERT OPPBEVARING Ha dine løse saker i nærheten i en kombinasjon av hanskerom og midtkonsol som har 5,8 L lagringsrom med 12V uttak.
23L INTEGRERT OPPBEVARING

Ha dine løse saker i nærheten i en kombinasjon av hanskerom og midtkonsol som har 5,8 L lagringsrom med 12V uttak.

HELT NY ANVENDELIG INSTRUMENTERING

×
HELT NY ANVENDELIG INSTRUMENTERING Den helt nye digitale instrumenteringen følger med i den justerbare rattets rettning for maksimal synlighet. Kombinasjonen av digitale og analoge instrumenter indikerer kjøretøyets hastighet, turtall og trippinformasjon. De sentralt plasserte digitale instrumentene kan stilles inn på dine ønsker og har også automatisk justering av bakgrunnsbelysningen som kan veksle mellom rødt eller blått.
HELT NY ANVENDELIG INSTRUMENTERING

Den helt nye digitale instrumenteringen følger med i den justerbare rattets rettning for maksimal synlighet. Kombinasjonen av digitale og analoge instrumenter indikerer kjøretøyets hastighet, turtall og trippinformasjon. De sentralt plasserte digitale instrumentene kan stilles inn på dine ønsker og har også automatisk justering av bakgrunnsbelysningen som kan veksle mellom rødt eller blått.

BEHAGELIG MED PREMIUM KOMFORT

×
BEHAGELIG MED PREMIUM KOMFORT Polaris® Lock & Ride® Pro Fit hyttekonstruksjon slår allt i komfort. Uansett om du er ute i terrenget og kjører eller utfører hardt arbeid, gir vårt premium cab-tilbehør deg en klasseledende komfort. Og med Lock & Ride® teknikk kan du justere din hytte etter dine behov på noen sekunder. Kjøp vårt Polaris GENERAL tilbehør nå.
BEHAGELIG MED PREMIUM KOMFORT

Polaris® Lock & Ride® Pro Fit hyttekonstruksjon slår allt i komfort. Uansett om du er ute i terrenget og kjører eller utfører hardt arbeid, gir vårt premium cab-tilbehør deg en klasseledende komfort. Og med Lock & Ride® teknikk kan du justere din hytte etter dine behov på noen sekunder. Kjøp vårt Polaris GENERAL tilbehør nå.

TILPASNINGER OG ALLSIDIG

×
TILPASNINGER OG ALLSIDIG Uansett om du kommer ut for tøft terreng elle tøffe forhold, så gir Polaris Engineered ™ tilbehør deg det viktigste sikkerhetstilbehøret du trenger til Polaris GENERAL ™. Fra støttfangere til A-armsbeskyttelse, fra tak til bukplate har Polaris konstruert dette tilbehøret for at alltid holde kjøretøyet beskyttet. Med våre utvidede Anchor Mount og Polaris® Lock Ride® teknikk, kan du raskt legge til komponenter uten å skade rammen, alt på midre enn 5 minutter. Finn rett tilbehør for dine behov.
TILPASNINGER OG ALLSIDIG

Uansett om du kommer ut for tøft terreng elle tøffe forhold, så gir Polaris Engineered ™ tilbehør deg det viktigste sikkerhetstilbehøret du trenger til Polaris GENERAL ™. Fra støttfangere til A-armsbeskyttelse, fra tak til bukplate har Polaris konstruert dette tilbehøret for at alltid holde kjøretøyet beskyttet. Med våre utvidede Anchor Mount og Polaris® Lock Ride® teknikk, kan du raskt legge til komponenter uten å skade rammen, alt på midre enn 5 minutter. Finn rett tilbehør for dine behov.

STERKEST I KLASSEN

×