MODELLALTERNATIVER

 • RANGER 570 EPS

  Sage Green

  RANGER

  EU-Traktor 115.900,- eks mva
  144.875,- inkl mva

 • RANGER 570 EPS

  Graphite Crystal

  RANGER

  EU-Traktor 123.900,- eks mva
  154.875,- inkl mva

 • Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

ProStar® - Spesialbygget og hardtarbeidende motor All bensindrevede RANGER er utstyrt med vår spesialbygde Prostar motor. RANGER Prostar Motorene er konstruert for den ultimate kombinasjonen av kraft, drivstoffeffektivitet, samt enkelt vedlikehold.
ProStar® - Spesialbygget og hardtarbeidende motor

All bensindrevede RANGER er utstyrt med vår spesialbygde Prostar motor. RANGER Prostar Motorene er konstruert for den ultimate kombinasjonen av kraft, drivstoffeffektivitet, samt enkelt vedlikehold.

• Prostar motoren er fastmontert sammen med girkassen som gir en optimal drivlinje med minimale tap og mer kraft til hjulene.

• Doble overliggende kamaksler (DOHC) leverer høyt dreiemoment og mange hestekrefter med en jevn kraft som får jobben gjort.

ProStar®-trekkraft

×
ProStar®-trekkraft ProStar®-motor har et bredt turtallsområde og sterk dreiemoment. Og sammen med den optimale drivlinjen du får maksimal kraft til hjulene. RANGER 570 EPS er en komplett drivkraft til å dra eller bære.
ProStar® trekkraft

ProStar®-motor har et bredt turtallsområde og sterk dreiemoment. Og sammen med den optimale drivlinjen du får maksimal kraft til hjulene. RANGER 570 EPS er en komplett drivkraft til å dra eller bære.

EKTE 4-HJULSDRIFT

×
Klasseledende slepekapasitet og last vekt Med RANGER 570 EPS, kan du trekke opp til 680 kg og 226,8 kg last bak. Tipper kroppen bak manøvrerer du enkelt med gassdempere.
Klasseledende slepekapasitet og last vekt

Med RANGER 570 EPS, kan du trekke opp til 680 kg og 226,8 kg last bak. Tipper kroppen bak manøvrerer du enkelt med gassdempere.

Kraftig arbeidslys

×
EKTE 4-HJULSDRIFT Fortsatt den beste 4x4 systemet på markedet. Polaris unike On-Demand System reagerer automatisk hvis bakhjulene skulle miste feste. Da kobles begge framhjulene inn, og gir deg full kontroll og fremkommelighet. Når framhjulene roterer raskere enn bakhjulene, for eksempel i en sving, tillater også systemet at ytterhjulet roterer raskere enn det indre. Det gir maskinen mer stabilitet og blir enklere å manøvrere i utfordrende terreng. Det blir også mindre slitasje på dekk, underlaget og naturen.
EKTE 4-HJULSDRIFT

Fortsatt den beste 4x4 systemet på markedet. Polaris unike On-Demand System reagerer automatisk hvis bakhjulene skulle miste feste. Da kobles begge framhjulene inn, og gir deg full kontroll og fremkommelighet. Når framhjulene roterer raskere enn bakhjulene, for eksempel i en sving, tillater også systemet at ytterhjulet roterer raskere enn det indre. Det gir maskinen mer stabilitet og blir enklere å manøvrere i utfordrende terreng. Det blir også mindre slitasje på dekk, underlaget og naturen.

Motorstyringssystem (EMS)

×
Kraftig arbeidslys RANGER slutter ikke å jobbe bare for at solen går ned. Ranger 570 EPS har 50W fjernlys og LED-lys bak.
Kraftig arbeidslys

RANGER slutter ikke å jobbe bare for at solen går ned. Ranger 570 EPS har 50W fjernlys og LED-lys bak.

Komforten av førerhytten

×
Komforten av førerhytten RANGER 570 EPS er ideell setehøyde og stor plass for beina. Det er lett å klatre inn og ut, og med standard tiltbar ratt lar deg justere sittestillingen til dine behov.
Komforten av førerhytten

RANGER 570 EPS er ideell setehøyde og stor plass for beina. Det er lett å klatre inn og ut, og med standard tiltbar ratt lar deg justere sittestillingen til dine behov.

Suspensjon for komfort og bevegelighet

×
Suspensjon for komfort og bevegelighet RANGER 570 EPS har en fjæringsvei på hele 22,9 cm foran og 25,4 cm bak.
Suspensjon for komfort og bevegelighet

RANGER 570 har en fjæringsvei på hele 22,9 cm foran og 25,4 cm bak.

Enkel håndtering og kjørbarhet

×
Enkel håndtering og kjørbarhet Den akselavstand på 185 cm, bakkeklaring på 25,4 cm og en bredde på 147 cm gir en jevn maskin som er lett å kjøre, men også kan transporteres på en trailer.
Enkel håndtering og kjørbarhet

Den akselavstand på 185 cm, bakkeklaring på 25,4 cm og en bredde på 147 cm gir en jevn maskin som er lett å kjøre, men også kan transporteres på en trailer.

Designet for enkelt vedlikehold

×
Designet for enkelt vedlikehold RANGER er utformet for at gjøre vedlikeholdet raskt og smidig med servicepunkter for oljefiler. Oljepinne og dreneringsplugg. PS-4 Extreme Duty og PS-4 Oil Change Kit er tatt frem for å beskytte din motor, ha alltid rett oljenivå og rett filter når maskinen er i drift.
Designet for enkelt vedlikehold

RANGER er utformet for at gjøre vedlikeholdet raskt og smidig med servicepunkter for oljefiler. Oljepinne og dreneringsplugg. PS-4 Extreme Duty og PS-4 Oil Change Kit er tatt frem for å beskytte din motor, ha alltid rett oljenivå og rett filter når maskinen er i drift.

Fordeler med Pro-Fit

×
Fordeler med Pro-Fit Pro-Fit er en ny bransjeledende standard for tilbehørshytter. Det er et modulært system med meget god kvalitet og passform. Det er et utvalg av hytt alternativer å velge mellom, fra den robuste dørene til frontruta med bil glass. Ta kontakt med din forhandler!
Fordeler med Pro-Fit

Pro-Fit er en ny bransjeledende standard for tilbehørshytter. Det er et modulært system med meget god kvalitet og passform. Det er et utvalg av hytt alternativer å velge mellom, fra den robuste dørene til frontruta med bil glass. Ta kontakt med din forhandler!

Lagringsløsninger

×
Lagringsløsninger RANGER 570 EPS har 46 liter lukket oppbevaringsrom under setet og hanskerommet i dashbordet.
Lagringsløsninger

RANGER 570 EPS har 46 liter lukket oppbevaringsrom under setet og hanskerommet i dashbordet.

Tenkt design

×
Tenkt design De elegante frontlykter med lamper for bedre lysfordeling 50W. Fra førerhuset har du gode siktlinjer og side garn gir både holdning og sikkerhet.
Tenkt design

De elegante frontlykter med lamper for bedre lysfordeling 50W. Fra førerhuset har du gode siktlinjer og side garn gir både holdning og sikkerhet.

Bygd for tilbehør

×
Bygd for tilbehør RANGER 570 EPS er bygget for å fungere, og det fungerer best med Polaris tilbehør program. Alle tilbehør er designet for maskinen og lett å montere.
Bygd for tilbehør

RANGER 570 EPS er bygget for å fungere, og det fungerer best med Polaris tilbehør program. Alle tilbehør er designet for maskinen og lett å montere.

Lock & Ride tilbehørssystem

×
Lock & Ride-tilbehørssystem Systemet har markedets bredeste tilbehørsprogram. Lock & Ride-teknologien, utviklet av Polaris, tillater deg å montere kompatibelt tilbehør raskt, enkelt og uten å behøve verktøy.
Lock & Ride tilbehørssystem

Systemet har markedets bredeste tilbehørsprogram. Lock & Ride-teknologien, utviklet av Polaris, tillater deg å montere kompatibelt tilbehør raskt, enkelt og uten å behøve verktøy.

ProStar® - Spesialbygget og hardtarbeidende motor

×