MODELLALTERNATIVER

  • RANGER 6X6

    Sage Green

    RANGER 6x6

    EU-Traktor 158.300,- eks mva
    197.875,- inkl mva

  • Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

Sterk maskin med trekkraft Sterk maskin med trekkraft. Langt mer enn konkurrentene, noe som betyr at du kan håndtere de tøffeste jobbene med tillit.
Sterk maskin med trekkraft

Sterk maskin med trekkraft. Langt mer enn konkurrentene, noe som betyr at du kan håndtere de tøffeste jobbene med tillit.

Store, låsbare oppbevaringsbokser bak

×
Store, låsbare oppbevaringsbokser bak Solide hardplastbokser til tørrlagring av ditt verkøty. Har to hengslede og låsbare dører.
Store, låsbare oppbevaringsbokser bak

Solide hardplastbokser til tørrlagring av ditt verkøty. Har to hengslede og låsbare dører.

Ekte sekshjulsdrift

×
Ekte sekshjulsdrift Trekk på alle seks hjul, som fordeler kraften automatisk der hvor det er mest behov gjør at du får en unik og ekstrem fremkommelighet. I enklere terreng kobles fremhjulene ut og Big Boss trekker da kun på de 4 bakhjulene.
Ekte sekshjulsdrift

Trekk på alle seks hjul, som fordeler kraften automatisk der hvor det er mest behov gjør at du får en unik og ekstrem fremkommelighet. I enklere terreng kobles fremhjulene ut og Big Boss trekker da kun på de 4 bakhjulene.

Uavhengig fjæring og høy bakkeklaring

×
Uavhengig fjæring og høy bakkeklaring Uavhengig fjæring på alle seks hjul med opptil 24,4 cm fjæringsvei og 30,5 cm av bakkeklaring gir utrolige terrengegenskaper og en jevn, behagelig kjøring.
Uavhengig fjæring og høy bakkeklaring

Uavhengig fjæring på alle seks hjul med opptil 24,4 cm fjæringsvei og 30,5 cm av bakkeklaring gir utrolige terrengegenskaper og en jevn, behagelig kjøring.

OVERLEGEN komfort og ergonomi

×
OVERLEGEN komfort og ergonomi Hytte ergonomien gir fremragende sjåfør- og passasjerkomfort, tilt styring og ekstra benplass. Førerhuset er designet for å gjøre det enkelt for tre voksne å raskt komme inn og ut.
OVERLEGEN komfort og ergonomi

Hytte ergonomien gir fremragende sjåfør- og passasjerkomfort, tilt styring og ekstra benplass. Førerhuset er designet for å gjøre det enkelt for tre voksne å raskt komme inn og ut.

Sterk maskin med trekkraft

×