×
rgr-crew-1000-bronze.jpg

MODELLALTERNATIVER

  • RANGER CREW XP 1000 EPS

    Nara Bronze

    RANGER

    EU-Traktor 171.100:- exkl moms
    213.875:- inkl moms

Verdens kraftigste UTV Twin-motoren ProStar 1000 er optimalisert til 80 hk med overlegent dreiemoment.
Verdens kraftigste UTV

Twin-motoren ProStar 1000 er optimalisert til 80 hk med overlegent dreiemoment.

Industriledende ytelse

×
Industriledende ytelse RANGER CREW XP 1000 EPS har en effektiv drivlinje og en sterk motor. Den gir det høyeste antall hestekrefter på bakhjulene av alle UTV-er.
Industriledende ytelse

RANGER CREW XP 1000 EPS har en effektiv drivlinje og en sterk motor. Den gir det høyeste antall hestekrefter på bakhjulene av alle UTV-er.

Massive 110 Amp Alternator

×
Pro-Lock allhjulsdrift Alle fyre hjul aktiveres umiddelbart når det kreves mer trekkraft. Systemet registrerer når det ikke lenger trengs firehjulsdrift, og kobler om til tohjulsdrift. TURF-modusen aktiverer enhjulsdrift, som gir krappere svingradius og skåner følsomme underlag.
Pro-Lock allhjulsdrift

Alle fyre hjul aktiveres umiddelbart når det kreves mer trekkraft. Systemet registrerer når det ikke lenger trengs firehjulsdrift, og kobler om til tohjulsdrift. TURF-modusen aktiverer enhjulsdrift, som gir krappere svingradius og skåner følsomme underlag.

Klasseledende slepe- og lastevekt

×
Klasseledende slepe- og lastevekt RANGER CREW XP 1000 EPS kan dra opptil 907 kilo og har en maks. Lastevekt på 454 kilo.
Klasseledende slepe- og lastevekt

RANGER CREW XP 1000 EPS kan dra opptil 907 kilo og har en maks. Lastevekt på 454 kilo.

UAVHENGIG FRONTVOGN MED DOBLE A-ARMER

×
UAVHENGIG FRONTVOGN MED DOBLE A-ARMER Uavhengig frontvognoppheng med doble A-armer og en fjæringsvei på hele 25,4 cm. Enkel justering av fjærforspenning og støtdemperens kompresjonsdemping.
Class-leading Towing and Payload

Uavhengig frontvognoppheng med doble A-armer og en fjæringsvei på 25,4 cm. Enkel justering av fjærforspenning og støtdemperens kompresjonsdemping.

Komfort og ergonomi for alle

×
Komfort og ergonomi for alle RANGER CREW XP 1000 EPS er komfortabel for alle 6 som får plass i den. Den er bygget for at både fører og passasjerer enkelt skal kunne stige inn og ut av kjøretøyet, og beskytter mot gjørme med fabrikkmonterte halvdører.
Komfort og ergonomi for alle

RANGER CREW XP 1000 EPS er komfortabel for alle 6 som får plass i den. Den er bygget for at både fører og passasjerer enkelt skal kunne stige inn og ut av kjøretøyet, og beskytter mot gjørme med fabrikkmonterte halvdører.

Myk og behagelig fjæring

×
Myk og behagelig fjæring Frontvognen med doble A-armer gir en fjæringsvei på opptil 25,4 cm, like mye som den uavhengig oppbygde bakvognen. Du kan enkelt stille forspenningen på fjæringen etter tyngden på lasten.
Myk og behagelig fjæring

Frontvognen med doble A-armer gir en fjæringsvei på opptil 25,4 cm, like mye som den uavhengig oppbygde bakvognen. Du kan enkelt stille forspenningen på fjæringen etter tyngden på lasten.

28,7 cm bakkeklaring

×
28,7 cm bakkeklaring For å kunne klare krevende terreng og tung last kreves det ikke bare god fjæring. Høy bakkeklaring er også nødvendig, og på RANGER CREW XP 1000 EPS har du hele 28,7 cm av den.
28,7 cm bakkeklaring

For å kunne klare krevende terreng og tung last kreves det ikke bare god fjæring. Høy bakkeklaring er også nødvendig, og på RANGER CREW XP 1000 EPS har du hele 28,7 cm av den.

Premium-lakk og eksklusive felger

×
Premium-lakk og eksklusive felger RANGER CREW XP 1000 EPS leveres med en pen premium-lakk direkte fra fabrikken. Finishen er mer ripebestandig enn standard plastkarosserier. Aluminiumsfelgene gir både stil og ytelse.
Premium-lakk og eksklusive felger

RANGER CREW XP 1000 EPS leveres med en pen premium-lakk direkte fra fabrikken. Finishen er mer ripebestandig enn standard plastkarosserier. Aluminiumsfelgene gir både stil og ytelse.

Enkelt vedlikehold

×
Enkelt vedlikehold Alle servicepunkter som oljefilter, oljepeilepinne og dreneringsplugger er lett tilgjengelige. Polaris Engineered PS-4 Extreme Duty og PS-4 kit for oljeskift er utviklet for maksimal beskyttelse. Du får riktig oljemengde og riktig filter.
Enkelt vedlikehold

Alle servicepunkter som oljefilter, oljepeilepinne og dreneringsplugger er lett tilgjengelige. Polaris Engineered PS-4 Extreme Duty og PS-4 kit for oljeskift er utviklet for maksimal beskyttelse. Du får riktig oljemengde og riktig filter.

Innovative oppbevaringsmuligheter

×
Innovative oppbevaringsmuligheter Førerhuset har hele 119 liter med oppbevaringsrom. Alle oppbevaringsrommene er lett tilgjengelige.
Innovative oppbevaringsmuligheter

Førerhuset har hele 119 liter med oppbevaringsrom. Alle oppbevaringsrommene er lett tilgjengelige.

Verdens kraftigste UTV

×