MODELLALTERNATIVER

  • RANGER Diesel HD EPS

    Sage Green

    RANGER

    EU-Traktor 150.300,- eks mva
    187.875,- inkl mva

  • Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

Kohler dieselmotor RANGER Diesel er nå drevet av en Kohler dieselmotor med 1028cc. Denne høyytelses motoren med overliggende kamaksel og indirekte injeksjon gir jevn og sikker diesel gang. Mekanisk støy reduseres.
Kohler diesel motor

RANGER Diesel er nå drevet av en Kohler dieselmotor med 1028cc. Denne høyytelses motoren med overliggende kamaksel og indirekte injeksjon gir jevn og sikker diesel gang. Mekanisk støy reduseres.

Solid motordesign

×
Solid motordesign Kohlermotoren er et kompakt og solid design. Veivhuset er i støpejern for holdbarhet og sylinderhoder i aluminium for vektreduksjon. Full trykksmøring gir overlegen beskyttelse og motorens levetid. Denne nye motoren er i tillegg EPA / CARB Tier 4-kompatibel.
Solid motordesign

Kohlermotoren er et kompakt og solid design. Veivhuset er i støpejern for holdbarhet og sylinderhoder i aluminium for vektreduksjon. Full trykksmøring gir overlegen beskyttelse og motorens levetid. Denne nye motoren er i tillegg EPA / CARB Tier 4-kompatibel.

110 ampere stikkontakt

×
110 ampere stikkontakt Dobbelt opp med å levere kraft til elektrisk tilbehør enn før. 110 ampere nok og til overs!
110 ampere stikkontakt

Dobbelt opp med å levere kraft til elektrisk tilbehør enn før. 110 ampere nok og til overs!

EKTE 4-HJULSDRIFT

×
EKTE 4-HJULSDRIFT Fortsatt den beste 4x4 systemet på markedet. Polaris unike On-Demand System reagerer automatisk hvis bakhjulene skulle miste feste. Da kobles begge framhjulene inn, og gir deg full kontroll og fremkommelighet. Når framhjulene roterer raskere enn bakhjulene, for eksempel i en sving, tillater også systemet at ytterhjulet roterer raskere enn det indre. Det gir maskinen mer stabilitet og blir enklere å manøvrere i utfordrende terreng. Det blir også mindre slitasje på dekk, underlaget og naturen.
EKTE 4-HJULSDRIFT

Fortsatt den beste 4x4 systemet på markedet. Polaris unike On-Demand System reagerer automatisk hvis bakhjulene skulle miste feste. Da kobles begge framhjulene inn, og gir deg full kontroll og fremkommelighet. Når framhjulene roterer raskere enn bakhjulene, for eksempel i en sving, tillater også systemet at ytterhjulet roterer raskere enn det indre. Det gir maskinen mer stabilitet og blir enklere å manøvrere i utfordrende terreng. Det blir også mindre slitasje på dekk, underlaget og naturen.

Klasseledende trekkapasitet og lastevekt

×
Klasseledende trekkapasitet og lastevekt RANGER Diesel HD EPS er en ekte arbeidshest! På lasteplanet kroppen kan du laste opp til 454 kg. Plattformen, som huser en krakk, styres enkelt med gassdemper. Du kan også koble en trailer som kan ta en last på hele 907 kg.
Klasseledende trekkapasitet og lastevekt

RANGER Diesel HD EPS er en ekte arbeidshest! På lasteplanet kroppen kan du laste opp til 454 kg. Plattformen, som huser en krakk, styres enkelt med gassdemper. Du kan også koble en trailer som kan ta en last på hele 907 kg.

Komforten av førerhytten

×
Komforten av førerhytten RANGER Diesel HD EPS har idealisk sitthöjd och stort utrymme för benen. Den är lätt att kliva i och ur. Ratten är tiltbar och det får plats med tre vuxna personer i hytten.
Komforten av førerhytten

RANGER Diesel HD EPS har idealisk sitthöjd och stort utrymme för benen. Den är lätt att kliva i och ur. Ratten är tiltbar och det får plats med tre vuxna personer i hytten.

Solid, men likevel smidig fjæring

×
Solid, men likevel smidig fjæring Forhjulsopphenget er basert på doble A-armer med 25,4 cm fjæringsvei. Bakhjulsopphenget er uavhengig og fjærer også hele 25,4 cm. Et chassis som er bygget for å bære og trekke tungt, men gjør det med komfort.
Solid, men likevel smidig fjæring

Forhjulsopphenget er basert på doble A-armer med 25,4 cm fjæringsvei. Bakhjulsopphenget er uavhengig og fjærer også hele 25,4 cm. Et chassis som er bygget for å bære og trekke tungt, men gjør det med komfort.

Høy bakkeklaring

×
Høy bakkeklaring Med en bakkeklaring på hele 30,5 cm kan du håndtere tøft terreng, for eksempel når du er ute i skogen. I samme miljø, blir du også hjulpet av liten svingradius 206 cm.
Høy bakkeklaring

Med en bakkeklaring på hele 30,5 cm kan du håndtere tøft terreng, for eksempel når du er ute i skogen. I samme miljø, blir du også hjulpet av liten svingradius 206 cm.

Stor dieseltank

×
Stor dieseltank Dieseltanken rommer 37,9 l. For å kontrollere oljen, åpne lasteplanet og overdådig montert og lett tilgjengelige smørenipler holde leddene og lagrene i god stand.
Stor dieseltank

Dieseltanken rommer 37,9 l. For å kontrollere oljen, åpne lasteplanet og overdådig montert og lett tilgjengelige smørenipler holde leddene og lagrene i god stand.

Fordeler med Pro-Fit

×
Fordeler med Pro-Fit Pro-Fit er en ny bransjeledende standard for tilbehørshytter. Det er et modulært system med meget god kvalitet og passform. Det er et utvalg av hytt alternativer å velge mellom, fra den robuste dørene til frontruta med bil glass. Ta kontakt med din forhandler!
Fordeler med Pro-Fit

Pro-Fit er en ny bransjeledende standard for tilbehørshytter. Det er et modulært system med meget god kvalitet og passform. Det er et utvalg av hytt alternativer å velge mellom, fra den robuste dørene til frontruta med bil glass. Ta kontakt med din forhandler!

Lagringsløsninger

×
Lagringsløsninger RANGER Diesel HD EPS har 37 liter lukket oppbevaringsrom under setet og hanskerommet i dashbordet.
Lagringsløsninger

RANGER Diesel HD EPS har 37 liter lukket oppbevaringsrom under setet og hanskerommet i dashbordet.

Tenkt design

×
Tenkt design De elegante frontlykter med lamper for bedre lysfordeling 50W. Fra førerhuset har du gode siktlinjer og side garn gir både holdning og sikkerhet.
Tenkt design

De elegante frontlykter med lamper for bedre lysfordeling 50W. Fra førerhuset har du gode siktlinjer og side garn gir både holdning og sikkerhet.

Bygd for tilbehør

×
Bygd for tilbehør RANGER Diesel HD EPS er bygget for å fungere, og det fungerer best med Polaris tilbehør program. Alle tilbehør er designet for maskinen og lett å montere.
Bygd for tilbehør

RANGER Diesel HD EPS er bygget for å fungere, og det fungerer best med Polaris tilbehør program. Alle tilbehør er designet for maskinen og lett å montere.

Kohler dieselmotor

×