MODELLALTERNATIVER

  • RANGER EV (Eldriven)

    Avalanche Gray

    RANGER EV

    EU-Traktor 135.900,- eks mva
    169.875,- inkl mva

  • Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

Massevis av elektriske fordeler RANGER EV - drives elektrisk, det er stille, utslippsfri og ideelt som en innendørs traktor på låven eller i fjøset.
Massevis av elektriske fordeler

RANGER EV - drives elektrisk, det er stille, utslippsfri og ideelt som en innendørs traktor på låven eller i fjøset.

EKTE 4-HJULSDRIFT

×
EKTE 4-HJULSDRIFT Fortsatt den beste 4x4 systemet på markedet. Polaris unike On-Demand System reagerer automatisk hvis bakhjulene skulle miste feste. Da kobles begge framhjulene inn, og gir deg full kontroll og fremkommelighet. Når framhjulene roterer raskere enn bakhjulene, for eksempel i en sving, tillater også systemet at ytterhjulet roterer raskere enn det indre. Det gir maskinen mer stabilitet og blir enklere å manøvrere i utfordrende terreng. Det blir også mindre slitasje på dekk, underlaget og naturen.
EKTE 4-HJULSDRIFT

Fortsatt den beste 4x4 systemet på markedet. Polaris unike On-Demand System reagerer automatisk hvis bakhjulene skulle miste feste. Da kobles begge framhjulene inn, og gir deg full kontroll og fremkommelighet. Når framhjulene roterer raskere enn bakhjulene, for eksempel i en sving, tillater også systemet at ytterhjulet roterer raskere enn det indre. Det gir maskinen mer stabilitet og blir enklere å manøvrere i utfordrende terreng. Det blir også mindre slitasje på dekk, underlaget og naturen.

Sterk 30 hk 48V AC elektrisk motor

×
Sterk 30 hk 48V AC elektrisk motor Den er stillegående og utslippsfri. Effekten tilsvarer ca drift er 30 hk.
Sterk 30 hk 48V AC elektrisk motor

Den er stillegående og utslippsfri. Effekten tilsvarer ca drift er 30 hk.

Lasteplan med Lock & Ride cargo system

×
Lasteplan med Lock & Ride cargo system Lasteplanet laster 227 kg og styres enkelt med hjelp av gassdempere. Lock & Ride laste systemer gir nye muligheter til å utstyre RANGER EV med smart og praktisk tilbehør.
Lasteplan med Lock & Ride cargo system

Lasteplanet laster 227 kg og styres enkelt med hjelp av gassdempere. Lock & Ride laste systemer gir nye muligheter til å utstyre RANGER EV med smart og praktisk tilbehør.

Klasseledende trekkapasitet

×
Klasseledende trekkapasitet 680 kg trekkapasitet og standard 2" stikk.
Klasseledende trekkapasitet

680 kg trekkapasitet og standard 2" stikk.

Komforten av førerhytten

×
Komforten av førerhytten RANGER EV har en ideell setehøyde og stor plass for beina. Det er enkelt å klatre inn og ut. Parkeringsbremsen er flyttet inn i mellomrommet mellom førersetet og passasjersetet.
Komforten av førerhytten

RANGER EV har en ideell setehøyde og stor plass for beina. Det er enkelt å klatre inn og ut. Parkeringsbremsen er flyttet inn i mellomrommet mellom førersetet og passasjersetet.

Enda bedre fjæringsvei

×
Enda bedre fjæringsvei RANGER EV har en fjæringsvei på hele 22,9 cm foran (en økning på 11%) og 22,9 cm bak.
Enda bedre fjæringsvei

RANGER EV har en fjæringsvei på hele 22,9 cm foran (en økning på 11%) og 22,9 cm bak.

Enkel håndtering og kjørbarhet

×
Enkel håndtering og kjørbarhet Med en akselavstand på 183 cm, bakkeklaring på 25,4 cm og en bredde på 147 cm gir en maskin som er lett å kjøre, men også kan transporteres på en tilhenger.
Enkel håndtering og kjørbarhet

Med en akselavstand på 183 cm, bakkeklaring på 25,4 cm og en bredde på 147 cm gir en maskin som er lett å kjøre, men også kan transporteres på en tilhenger.

Tenkt design

×
Tenkt design De stilige frontlykter med lamper for bedre lysfordeling 50W. Fra førerhuset har du gode siktlinjer.
Tenkt design

De stilige frontlykter med lamper for bedre lysfordeling 50W. Fra førerhuset har du gode siktlinjer.

Fordeler med Pro-Fit

×
Fordeler med Pro-Fit Pro-Fit er en ny bransjeledende standard for tilbehørshytter. Det er et modulært system med meget god kvalitet og passform. Det er et utvalg av hytt alternativer å velge mellom, fra den robuste dørene til frontruta med bil glass. Ta kontakt med din forhandler!
Fordeler med Pro-Fit

Pro-Fit er en ny bransjeledende standard for tilbehørshytter. Det er et modulært system med meget god kvalitet og passform. Det er et utvalg av hytt alternativer å velge mellom, fra den robuste dørene til frontruta med bil glass. Ta kontakt med din forhandler!

Bygd for tilbehør

×
Bygd for tilbehør RANGER EV er bygget for å fungere, og det fungerer best med Polaris tilbehør program. Alle tilbehør er designet for maskinen og lett å montere.
Bygd for tilbehør

RANGER EV er bygget for å fungere, og det fungerer best med Polaris tilbehør program. Alle tilbehør er designet for maskinen og lett å montere.

Lock & Ride tilbehørssystem

×
Lock & Ride tilbehørssystem Systemet har markedets bredeste tilbehørsprogram. Lock & Ride-teknologien, utviklet av Polaris, tillater deg å montere kompatibelt tilbehør raskt, enkelt og uten å behøve verktøy.
Lock & Ride tilbehørssystem

Systemet har markedets bredeste tilbehørsprogram. Lock & Ride-teknologien, utviklet av Polaris, tillater deg å montere kompatibelt tilbehør raskt, enkelt og uten å behøve verktøy.

Massevis av elektriske fordeler

×