ranger-xp-900-eps.jpg

MODELLALTERNATIVER

 • RANGER XP 900 EPS

  Sage Green

  RANGER

  EU-Traktor 143.900,- eks mva
  179.875,- inkl mva

 • RANGER XP 900 EPS

  Silver Pearl

  RANGER

  EU-Traktor 150.300,- eks mva
  187.875,- inkl mva

 • Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

High Output ProStar-motor Motoren er spesialbygd og trimmet for RANGER XP 900 EPS og gir en optimal balanse mellom kraft, brukervennlighet og økonomi.
High Output ProStar motor

Motoren er spesialbygd og trimmet for RANGER XP 900 EPS og gir en optimal balanse mellom kraft, brukervennlighet og økonomi.

Klasseledene dreimoment

×
Klasseledene dreimoment ProStar®-motoren på hele 68 hk har et brett arbeidsregister med et klasseledene dreimoment. Bygd for arbeid.
Klasseledene dreimoment

ProStar® motoren på hele 68 hk har et brett arbeidsregister med et klasseledene dreimoment. Bygd for arbeid.

EKTE 4-HJULSDRIFT

×
EKTE 4-HJULSDRIFT Fortsatt den beste 4x4 systemet på markedet. Polaris unike On-Demand System reagerer automatisk hvis bakhjulene skulle miste feste. Da kobles begge framhjulene inn, og gir deg full kontroll og fremkommelighet. Når framhjulene roterer raskere enn bakhjulene, for eksempel i en sving, tillater også systemet at ytterhjulet roterer raskere enn det indre. Det gir maskinen mer stabilitet og blir enklere å manøvrere i utfordrende terreng. Det blir også mindre slitasje på dekk, underlaget og naturen.
EKTE 4-HJULSDRIFT

Fortsatt den beste 4x4 systemet på markedet. Polaris unike On-Demand System reagerer automatisk hvis bakhjulene skulle miste feste. Da kobles begge framhjulene inn, og gir deg full kontroll og fremkommelighet. Når framhjulene roterer raskere enn bakhjulene, for eksempel i en sving, tillater også systemet at ytterhjulet roterer raskere enn det indre. Det gir maskinen mer stabilitet og blir enklere å manøvrere i utfordrende terreng. Det blir også mindre slitasje på dekk, underlaget og naturen.

Motorstyringssystem (EMS)

×
Motorstyringssystem (EMS) For å få en effektiv og jevn effektkurve, fungerer ProStar motor, girkasse og den nye motoren styringssystem (EMS) sammen. I tillegg til strøm når du trenger det, slik at du også får optimalt drivstofforbruk som er testet og verifisert av tredjeparter, under normale arbeidsforhold.
Motorstyringssystem (EMS)

For å få en effektiv og jevn effektkurve, fungerer ProStar motor, girkasse og den nye motoren styringssystem (EMS) sammen. I tillegg til strøm når du trenger det, slik at du også får optimalt drivstofforbruk som er testet og verifisert av tredjeparter, under normale arbeidsforhold.

Klasseledende slepekapasitet og last vekt

×
Klasseledende slepekapasitet og last vekt RANGER XP 900 EPS er faktisk en ekte arbeidshest! På lasteplanet kan du laste opp til 454 kg. Du kan enkelt justere gassdemperne ved tung last. Du kan også koble en tilhenger som kan ta en last på hele 907 kg.
Klasseledende slepekapasitet og last vekt

RANGER XP 900 EPS er faktisk en ekte arbeidshest! På lasteplanet kan du laste opp til 454 kg. Du kan enkelt justere gassdemperne ved tung last. Du kan også koble en tilhenger som kan ta en last på hele 907 kg.

Komforten av førerhytten

×
Komforten av førerhytten RANGER XP 900 EPS har en ideell setehøyde og god plass til beina. Det er lett å klatre inn og ut. Rattet kan tiltes og det kan passe tre voksne i førerhytten.
Komforten av førerhytten

RANGER XP 900 EPS har en ideell setehøyde og god plass til beina. Det er lett å klatre inn og ut. Rattet kan tiltes og det kan passe tre voksne i førerhytten.

PROGRESSIV SERVOSTYRING (EPS)

×
PROGRESSIV SERVOSTYRING (EPS) Servostyringen tilpasses i forhold til hastighet og belastning. Markedets beste og smidigste!
PROGRESSIV SERVOSTYRING (EPS)

Servostyringen tilpasses i forhold til hastighet og belastning. Markedets beste og smidigste!

Solid, men likevel smidig fjæring

×
Solid, men likevel smidig fjæring Forhjulsopphenget er basert på doble a-armer med 25,4 cm fjæringsvei. Bakhjulsopphenget er uavhengig og fjærer også hele 25,4 cm. Et chassis som er bygget for å bære og trekke tungt, men gjør det med komfort.
Solid, men likevel smidig fjæring

Forhjulsopphenget er basert på doble a-armer med 25,4 cm fjæringsvei. Bakhjulsopphenget er uavhengig og fjærer også hele 25,4 cm. Et chassis som er bygget for å bære og trekke tungt, men gjør det med komfort.

Høy bakkeklaring

×
Høy bakkeklaring Den høye bakkeklaring på hele 30,5 cm kan håndtere tøft terreng, for eksempel når du er ute i skogen og kjøre ved. I samme miljø, har du i stor grad hjulpet av liten svingradius 206 cm.
Høy bakkeklaring

Den høye bakkeklaring på hele 30,5 cm kan håndtere tøft terreng, for eksempel når du er ute i skogen og kjøre ved. I samme miljø, har du i stor grad hjulpet av liten svingradius 206 cm.

Lagringsløsninger

×
Lagringsløsninger RANGER XP 900 har 37 liter lukket oppbevaringsrom under setet og hanskerommet i dashbordet.
Lagringsløsninger

RANGER XP 900 har 37 liter lukket oppbevaringsrom under setet og hanskerommet i dashbordet.

Designet for enkelt vedlikehold

×
Designet for enkelt vedlikehold RANGER er utformet for at gjøre vedlikeholdet raskt og smidig med servicepunkter for oljefiler. Oljepinne og dreneringsplugg. PS-4 Extreme Duty og PS-4 Oil Change Kit er tatt frem for å beskytte din motor, ha alltid rett oljenivå og rett filter når maskinen er i drift.
Designet for enkelt vedlikehold

RANGER er utformet for at gjøre vedlikeholdet raskt og smidig med servicepunkter for oljefiler. Oljepinne og dreneringsplugg. PS-4 Extreme Duty og PS-4 Oil Change Kit er tatt frem for å beskytte din motor, ha alltid rett oljenivå og rett filter når maskinen er i drift.

 

 

Lock & Ride tilbehørssytem

×
Lock & Ride-tilbehørssystem Systemet har markedets bredeste tilbehørsprogram. Lock & Ride-teknologien, utviklet av Polaris, tillater deg å montere kompatibelt tilbehør raskt, enkelt og uten å behøve verktøy.
Lock & Ride-tilbehørssystem

Systemet har markedets bredeste tilbehørsprogram. Lock & Ride-teknologien, utviklet av Polaris, tillater deg å montere kompatibelt tilbehør raskt, enkelt og uten å behøve verktøy.

High Output ProStar-motor

×