RZR_570/rzr-570.jpg

MODELLALTERNATIVER

 • RZR 570

  White Lightning

  RZR

  EU-Traktor 103.900:- eks mva
  129.875:- inkl mva

 • RZR 570

  White Lightning

  RZR

  Quadricycle 103.900:- eks mva
  153.552:- inkl mva+reg.avgift

 • Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

Kraftfull Prostar motor Polaris Prostar motoren er bygget med doble overliggende kamaksler, elektronisk innsprøytning og fire ventiler per sylinder. Klasseledende ytelse.
Kraftfull Prostar motor

Polaris Prostar motoren er bygget med doble overliggende kamaksler, elektronisk innsprøytning og fire ventiler per sylinder. Klasseledende ytelse.

Effektiv overføring

×
Effektiv overføring Kraftoverføringen er optimalisert for å ha lav vekt samtidig som den reduserer tapene og gi mer kraft til hjulene. Koniske drev til sluttgiret for lavere støynivå.
Effektiv overføring

Kraftoverføringen er optimalisert for å ha lav vekt samtidig som den reduserer tapene og gi mer kraft til hjulene. Koniske drev til sluttgiret for lavere støynivå.

Forstilling

×
Forstilling Uavhengig forstilling med doble a-armer og en fjæringsvei på 22,9 cm.
Forstilling

Uavhengig forstilling med doble a-armer og en fjæringsvei på 22,9 cm.

Bakhjulsoppheng

×
Bakhjulsoppheng Polaris unikt individ bakhjulsoppheng (IRS) og med unikt designet geometri og doble a-armer som gir 24 cm fjæringsvei.
Bakhjulsoppheng

Polaris unikt individ bakhjulsoppheng (IRS) og med unikt designet geometri og doble a-armer som gir 24 cm fjæringsvei.

RZR Sharp Performance

×
RZR Sharp Performance RZR 570 er den ultimate kombinasjonen av kraft, fjæring, smidighet og komfort, uavhengig av terrenget. RZR er utformet for ytelse. Akselavstand på 196 cm, tørrvekt på 452 kg og bakkeklaring på 26,7 cm.
RZR Sharp Performance

RZR 570 er den ultimate kombinasjonen av kraft, fjæring, smidighet og komfort, uavhengig av terrenget. RZR er utformet for ytelse. Akselavstand på 196 cm, tørrvekt på 452 kg og bakkeklaring på 26,7 cm.

Slank, elegant og praktisk

×
Slank, elegant og praktisk RZR 570 er en slank og allsidig maskin. 127 cm bred gjør den god i smalt skogsterreng. Du kan laste hele 136 kg i lastestativet tilbake og trekke hele 680 kg.
Slank, elegant og praktisk

RZR 570 er en slank og allsidig maskin. 127 cm bred gjør den god i smalt skogsterreng. Du kan laste hele 136 kg i lastestativet tilbake og trekke hele 680 kg.

EKTE 4-HJULSDRIFT med Turf

×
EKTE 4-HJULSDRIFT med Turf Systemet kobler automatisk inn forhjulene om de roterer raskere enn bakhjulene. Dette gjør at maskinen blir mer stabil og manøvrerbar, gjør mindre skade på overflaten og du får mindre dekkslitasje. Så snart bakhjulene mister grepet så slått drift på forhjulene inn. Turf, det betyr en skånsom bakhjulsdrift med differensial (enhjulsdrift). Perfekt ved kjøring på sårbare underlag som en gressplen. Standard på alle RZR.
EKTE 4-HJULSDRIFT med Turf

Systemet kobler automatisk inn forhjulene om de roterer raskere enn bakhjulene. Dette gjør at maskinen blir mer stabil og manøvrerbar, gjør mindre skade på overflaten og du får mindre dekkslitasje. Så snart bakhjulene mister grepet så slått drift på forhjulene inn. Turf, det betyr en skånsom bakhjulsdrift med differensial (enhjulsdrift). Perfekt ved kjøring på sårbare underlag som en gressplen. Standard på alle RZR.

Kraftfull Prostar motor

×