• RZR® S 900 EPS

 • Fra kr 151.900:- EKS MVA (189.875:- INKL MVA) Registrering alternativer EU-Traktor / Quadricycle
RZR S 900 EPS White lightning

MODELLALTERNATIVER

 • RZR S 900 EPS

  White Lightning

  RZR

  EU-Traktor 151.900:- eks mva
  189.875:- inkl mva

 • RZR S 900 EPS

  Velocity Blue

  RZR

  EU-Traktor 151.900:- eks mva
  189.875:- inkl mva

 • RZR S 900 EPS

  White Lightning

  RZR

  Quadricycle 151.900:- eks mva
  223.697:- inkl mva+reg.avgift

 • Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

75HP ProStar®-MOTOR ProStar®-motorn har egenskaper som doble overliggende kamaksler, fire ventiler per sylinder og elektronisk innsprøytning. Vi har också økt dreiemomentet med 14% og økt hestekreftenr med 40% sammenlignet med RZR 800.
75HP ProStar®-MOTOR

ProStar®-motorn har egenskaper som doble overliggende kamaksler, fire ventiler per sylinder og elektronisk innsprøytning. Vi har också økt dreiemomentet med 14% og økt hestekreftenr med 40% sammenlignet med RZR 800.

Høyteknologisk girkasse

×
Høyteknologisk girkasse RZR S 900 EPS har en høyteknologisk girkasse som er spesifisert innrettet på å optimere effekten og har et lavgir for kjøring i ulendt terreng.
Høyteknologisk girkasse

RZR S 900 EPS har en høyteknologisk girkasse som er spesifisert innrettet på å optimere effekten og har et lavgir for kjøring i ulendt terreng.

 

 

OVERLEGEN fjæringsvei OG demping

×
OVERLEGEN fjæringsvei OG demping Med 31,1 cm fjæringsvei foran og 33,5 cm bak, og justerbar FOX Podium X-støtdempere er RZR 900 Suspension innstilt for tøff kjøring. Nytt geometridesign gjær RZR klar for stiene.
OVERLEGEN fjæringsvei OG demping

Med 31,1 cm fjæringsvei foran og 33,5 cm bak, og justerbar FOX Podium X-støtdempere  er RZR 900 Suspension innstilt for tøff kjøring. Nytt geometridesign gjær RZR klar for stiene.

Høy bakkeklaring

×
Høy bakkeklaring Opp til 31,8 cm bakkeklaring gjør at du kan navigere steinete stier og gir rå fremkommelighet
Høy bakkeklaring

Opp til 31,8 cm bakkeklaring gjør at du kan navigere steinete stier og gir rå fremkommelighet

5,1 cm lengre akselavstand for en jevn kjøring

×
5,1 cm lengre akselavstand for en jevn kjøring RZR S 900 EPS har en 200,7 cm lang akselavstand, kombinert med oppheng foran og bak dual A-arm for optimal ytelse.
5,1 cm lengre akselavstand for en jevn kjøring

RZR S 900 EPS har en 200,7 cm lang akselavstand, kombinert med oppheng foran og bak dual A-arm for optimal ytelse.

NYHET! 27" GBC DIRT COMMANDER DEKK

×
NYHET! 27" GBC DIRT COMMANDER DEKK NYHET! 27" GBC Dirt Commander 8-ply dekk gir bedre grep, stivere sidevegger, bedre styring gjennom svingene.
NYHET! 27" GBC DIRT COMMANDER DEKK

NYHET! 27" GBC Dirt Commander 8-ply dekk gir bedre grep, stivere sidevegger, bedre styring gjennom svingene.

OPTIMALISERT sporvidde

×
OPTIMALISERT sporvidde RZR S 900 EPS gir tillit gjennom svingene takket være en bredere bakre sporvidde.
OPTIMALISERT sporvidde

RZR S 900 EPS gir tillit gjennom svingene takket være en bredere bakre sporvidde.

EKTE 4-HJULSDRIFT

×
EKTE 4-HJULSDRIFT Fortsatt den beste 4x4 systemet på markedet. Polaris unike On-Demand System reagerer automatisk hvis bakhjulene skulle miste feste. Da kobles begge framhjulene inn, og gir deg full kontroll og fremkommelighet. Når framhjulene roterer raskere enn bakhjulene, for eksempel i en sving, tillater også systemet at ytterhjulet roterer raskere enn det indre. Det gir maskinen mer stabilitet og blir enklere å manøvrere i utfordrende terreng. Det blir også mindre slitasje på dekk, underlaget og naturen.
EKTE 4-HJULSDRIFT

Fortsatt den beste 4x4 systemet på markedet. Polaris unike On-Demand System reagerer automatisk hvis bakhjulene skulle miste feste. Da kobles begge framhjulene inn, og gir deg full kontroll og fremkommelighet. Når framhjulene roterer raskere enn bakhjulene, for eksempel i en sving, tillater også systemet at ytterhjulet roterer raskere enn det indre. Det gir maskinen mer stabilitet og blir enklere å manøvrere i utfordrende terreng. Det blir også mindre slitasje på dekk, underlaget og naturen.

MINDRE svingradius og bedre STYRING

×
MINDRE svingradius og bedre STYRING RZR S 900 EPS har en 4,85 m svingradius for å være i stand til å kjøre langs svingete stier og har også 20% raskere styrerespons.
MINDRE svingradius og bedre STYRING

RZR S 900 EPS har en 4,85 m svingradius for å være i stand til å kjøre langs svingete stier og har også 20% raskere styrerespons.

Elektronisk servostyring som standard

×
Elektronisk servostyring som standard Den jevneste, mest responsive servostyring tilgjengeli. Med Variabel Assist for enklere styring ved lavere hastigheter. Vår EPS servostyring gjør at du kjører lenger.
Elektronisk servostyring som standard

Den jevneste, mest responsive servostyring tilgjengeli. Med Variabel Assist for enklere styring ved lavere hastigheter. Vår EPS servostyring gjør at du kjører lenger.

COCKPIT I SENTER

×
COCKPIT I SENTER Enhver RZR er spesifikt utviklet slik at fører og passasjer får den beste kjøreopplevelsen og komforten på markedet. Fra det patenterte designet som plasserer motoren bak setene og lavt i rammen midt mellom bakhjulene, gjør at RZR får et lavt tyngdepunkt og en utrolig stabilitet, samt at hjulene får ekstrem bakkekontakt.
COCKPIT I SENTER

Enhver RZR er spesifikt utviklet slik at fører og passasjer får den beste kjøreopplevelsen og komforten på markedet. Fra det patenterte designet som plasserer motoren bak setene og lavt i rammen midt mellom bakhjulene, gjør at RZR får et lavt tyngdepunkt og en utrolig stabilitet, samt at hjulene får ekstrem bakkekontakt.

 

 

OPTIMALISERT FØRERPOSISJON

×
OPTIMALISERT FØRERPOSISJON RZR S 900 EPS har en ny førerseteposisjon som gjøre kjøringen enda mer komfortabel. Føreren sitter nærmere rattet som igjen gjør at albuene kommer nærmere kroppen og får en mer avslappet og naurlig førerstilling.
OPTIMALISERT FØRERPOSISJON

RZR S 900 EPS har en ny førerseteposisjon som gjøre kjøringen enda mer komfortabel. Føreren sitter nærmere rattet som igjen gjør at albuene kommer nærmere kroppen og får en mer avslappet og naurlig førerstilling.

 

 

Komfortabel og PRAKTISK INTERIØR

×
Komfortabel og PRAKTISK INTERIØR Utformingen av RZR S 900 EPS gir deg rikelig med plass til å komme inn og ut. Polstrede bøtteseter med Dryseat teknologi holder deg tørr og komfortabel hele dagen bak rattet. Fabrikk installert dører tilbyr masse komfort og muligheter til å legge til en egendefinert utseende til RZR.
Komfortabel og PRAKTISK INTERIØR

Utformingen av RZR S 900 EPS gir deg rikelig med plass til å komme inn og ut.
Polstrede bøtteseter med Dryseat teknologi holder deg tørr og komfortabel hele dagen bak rattet. Fabrikk installert dører tilbyr masse komfort og muligheter til å  legge til en egendefinert utseende til RZR.

Gulvavløp kan åpnes

×
Gulvavløp kan åpnes Hold din nye RZR S 900 EPS ren med disse nye utagbare gulvavløpene. Utformingen gjør det enkelt å vaske ut rusk og slam raskt og enkelt.
Gulvavløp kan åpnes

Hold din nye RZR S 900 EPS ren med disse nye utagbare gulvavløpene. Utformingen gjør det enkelt å vaske ut rusk og slam raskt og enkelt.

POLARIS FABRIKKTILPASSET TILBEHØR

×
POLARIS FABRIKKTILPASSET TILBEHØR Polaris Fabrikktilpasset Tilbehør er tilpasset kjøretøyet med den høyeste kvalitet når det gjelder design, intergrering og funksjon. Rammen på RZR S 900 EPS er spesiellt tilpasset for montering av Polaris fabrikktilpasset lys og stereoanlegg, med ferdige festepunkter fra fabrikk og skjulte kabler.
POLARIS FABRIKKTILPASSET TILBEHØR

Polaris Fabrikktilpasset Tilbehør er tilpasset kjøretøyet med den høyeste kvalitet når det gjelder design, intergrering og funksjon. Rammen på RZR S 900 EPS er spesiellt tilpasset for montering av Polaris fabrikktilpasset lys og stereoanlegg, med ferdige festepunkter fra fabrikk og skjulte kabler.

 

 

TILPASS RZR S 900 FOR DIN SMAK

×
TILPASS RZR S 900 EPS FOR DIN SMAK Tilpasning er enkelt med over 90 forskjellige tilbehør å velge mellom, designet spesielt for RZR S 900. Polaris er fokusert på å levere nyskapende, kvalitetsprodukter som er riktig tilpasset, lette å montere og er i forkant av konkurrentene. Velg mellom et variert utvalg som passer best ditt behov som f.eks. kan være en høykvalitets lysutstyr og vår aller nyeste Soundbar og Extreme Audio Pod. Vårt lysutstyr er av høyeste kvalitet som bruker Polaris eksklusive LED teknologi...Les mer.
TILPASS RZR S 900 EPS FOR DIN SMAK

Tilpasning er enkelt med over 90 forskjellige tilbehør å velge mellom, designet spesielt for RZR S 900 EPS. Polaris er fokusert på å levere nyskapende, kvalitetsprodukter som er riktig tilpasset, lette å montere og er i forkant av konkurrentene. Velg mellom et variert utvalg som passer best ditt behov som f.eks. kan være en høykvalitets lysutstyr og vår aller nyeste Soundbar og Extreme Audio Pod. Vårt lysutstyr er av høyeste kvalitet som bruker Polaris eksklusive LED teknologi, vinklede reflektorer og en spredning av lyset så du kan se mer og bedre. Monteringen er enkelt med ferdige festepunkter og kabelkanaler i rammen, som gjør at kablene ligger beskyttet.

 

 

75HP ProStar®-MOTOR

×