MODELLALTERNATIVER

  • RZR XP4 1000 EPS

    Matte Metallic

    RZR

    EU-Traktor 207.900:- eks mva
    259.875:- inkl mva

  • Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

ProStar®-motor 110 HK Polaris ProStar®-motorer er bygget med doble overliggende kamaksler, elektronisk drivstoffinnsprøyting og fire ventiler per sylinder. Klasseledende ytelse.
ProStar®-motor 110 HK Polaris

ProStar®-motorer er bygget med doble overliggende kamaksler, elektronisk drivstoffinnsprøyting og fire ventiler per sylinder. Klasseledende ytelse.

Variatordeksel for høy kjøling

×
Variatordeksel for høy kjøling Utformingen til variatordekselet og luftsirkulasjonssystemet gir høy luftgjennomstrømning og reduserer temperaturen på drivreimen med opptil 30 grader.
Variatordeksel for høy kjøling

Utformingen til variatordekselet og luftsirkulasjonssystemet gir høy luftgjennomstrømning og reduserer temperaturen på drivreimen med opptil 30 grader.

Eksklusive Walker Evans støtdempere

×
Eksklusive Walker Evans støtdempere Avanserte støtdempere med 16-klikks kompresjonsjustering. Støtdemperens unike utforming med konisk nåleventil gir en jevn bevegelse gjennom hele slaglengden, og når den nærmer seg nedre endeposisjon, reduseres oljestrømmen for å redusere faren for gjennomslag.
Eksklusive Walker Evans støtdempere

Avanserte støtdempere med 16-klikks kompresjonsjustering. Støtdemperens unike utforming med konisk nåleventil gir en jevn bevegelse gjennom hele slaglengden, og når den nærmer seg nedre endeposisjon, reduseres oljestrømmen for å redusere faren for gjennomslag.

Bransjeledende bakkeklaring

×
Bransjeledende bakkeklaring RZR XP 4 1000 EPS er bygget på et chassis med 297,2 cm hjulbase og har en bakkeklaring på 34,3 cm. I kombinasjon med fjæringspakken i front- og bakvognen gir det en perfekt følelse av kontroll og komfort for deg som fører.
Bransjeledende bakkeklaring

RZR XP 4 1000 EPS er bygget på et chassis med 297,2 cm hjulbase og har en bakkeklaring på 34,3 cm. I kombinasjon med fjæringspakken i front- og bakvognen gir det en perfekt følelse av kontroll og komfort for deg som fører.

Firehjulsdrift med høy ytelse og TURF

×
Firehjulsdrift med høy ytelse og TURF Firehjulsdrift med høy ytelse – High Performance Close Ratio AWD. Firehjulsdriften krever mindre rotasjonsforskjell mellom for- og bakhjulene før forhjulene kobler inn. Bakhjulene rekker å spinne mindre før forhjulsdriften aktiveres. Turf er bakhjulsdrift med differensial – enhjulsdrift. Gir krappere svingradius og skåner følsomme underlag, f.eks. plen.
Firehjulsdrift med høy ytelse og TURF

Firehjulsdrift med høy ytelse – High Performance Close Ratio AWD. Firehjulsdriften krever mindre rotasjonsforskjell mellom for- og bakhjulene før forhjulene kobler inn. Bakhjulene rekker å spinne mindre før forhjulsdriften aktiveres. Turf er bakhjulsdrift med differensial – enhjulsdrift. Gir krappere svingradius og skåner følsomme underlag, f.eks. plen.

Elektronisk servostyring

×
Elektronisk servostyring Den progressive, bransjeledende servostyringen gjør maskinen lett å manøvrere i både lave og høye hastigheter, uten at det går utover kjøreopplevelsen.
Elektronisk servostyring

Den progressive, bransjeledende servostyringen gjør maskinen lett å manøvrere i både lave og høye hastigheter, uten at det går utover kjøreopplevelsen.

Komfortabel cockpit

×
Komfortabel cockpit Førerhuset har plass til fire, og leveres med fabrikkmonterte kvartdører og ratt som kan tiltes opptil 25 cm. Førerhuset er lett å stige inn og ut av. I midten er det et oppbevaringsrom med telefonholder. Hanskerommet er redesignet med blant annet hurtiglås. Det er fotstøtte på alle plasser, og førersetet er justerbart. LED-belysningen i førerhuset gir en eksklusiv følelse av design. Drenering i gulvet gjør det lett å rengjøre kjøretøyet.
Komfortabel cockpit

Førerhuset har plass til fire, og leveres med fabrikkmonterte kvartdører og ratt som kan tiltes opptil 25 cm. Førerhuset er lett å stige inn og ut av. I midten er det et oppbevaringsrom med telefonholder. Hanskerommet er redesignet med blant annet hurtiglås. Det er fotstøtte på alle plasser, og førersetet er justerbart. LED-belysningen i førerhuset gir en eksklusiv følelse av design. Drenering i gulvet gjør det lett å rengjøre kjøretøyet.

Optimal kjørestilling

×
Optimal kjørestilling Setet i RZR XP 4 1000 EPS er justerbart og vinklet for bedre kjøreopplevelse. Føreren kommer nærmere rattet, og albuene kommer nærmer kroppen. En avslappende og naturlig stilling.
Optimal kjørestilling

Setet i RZR XP 4 1000 EPS er justerbart og vinklet for bedre kjøreopplevelse. Føreren kommer nærmere rattet, og albuene kommer nærmer kroppen. En avslappende og naturlig stilling.

Passasjervennlig

×
Passasjervennlig I den baksetet er det en rekke detaljer for komfort og sikkerhet for passasjerene. Dype skåler med vinklede fotstøtter og godt med kneplass. Polstrede og skålede seter som kan justeres med et verktøy. Justerbare sikkerhetsbelter og håndtak. Den har selvsagt to koppeholdere og 12V-uttak.
Passasjervennlig

I den baksetet er det en rekke detaljer for komfort og sikkerhet for passasjerene. Dype skåler med vinklede fotstøtter og godt med kneplass. Polstrede og skålede seter som kan justeres med et verktøy. Justerbare sikkerhetsbelter og håndtak. Den har selvsagt to koppeholdere og 12V-uttak.

ProStar®-motor 110 HK Polaris

×