×

MODELLALTERNATIVER

 • Sportsman 570

  Sage Green

  Sportsman 570

  EU-Traktor 67.900:- esk mva
  84.875:- inkl mva

 • Sportsman 570

  White Lightning

  Sportsman 570

  EU-Traktor 67.900:- esk mva
  84.875:- inkl mva

570 ProStar®-motor Med elektronisk innsprøytning, doble overliggende kamaksler og fire ventiler per sylinder har Sportsman 570 en pålitelig kraftpakke som er start trygt ved alle temperaturer. Motoren er bensingjerrig og en kraftkilde til å stole på når jobben skal gjøres.
570 ProStar®-motor

Med elektronisk innsprøytning, doble overliggende kamaksler og fire ventiler per sylinder har Sportsman 570 en pålitelig kraftpakke som er start trygt ved alle temperaturer. Motoren er bensingjerrig og en kraftkilde til å stole på når jobben skal gjøres.

EKTE 4-HJULSDRIFT

×
EKTE 4-HJULSDRIFT Sportsman drar på alle 4-hjul ved behov og gir fantastisk fremkommelighet. Polaris unike On-Demand System reagerer automatisk hvis bakhjulene skulle miste feste. Da kobles begge framhjulene inn, og gir deg full kontroll og fremkommelighet. Når framhjulene roterer raskere enn bakhjulene, for eksempel i en sving, tillater også systemet at ytterhjulet roterer raskere enn det indre. Det gir maskinen mer stabilitet og blir enklere å manøvrere i utfordrende terreng. Det blir også mindre slitasje på dekk, underlaget og naturen.
EKTE 4-HJULSDRIFT

Sportsman drar på alle 4-hjul ved behov og gir fantastisk fremkommelighet. Polaris unike On-Demand System reagerer automatisk hvis bakhjulene skulle miste feste. Da kobles begge framhjulene inn, og gir deg full kontroll og fremkommelighet. Når framhjulene roterer raskere enn bakhjulene, for eksempel i en sving, tillater også systemet at ytterhjulet roterer raskere enn det indre. Det gir maskinen mer stabilitet og blir enklere å manøvrere i utfordrende terreng.

Det blir også mindre slitasje på dekk, underlaget og naturen.

Mange festepunkter på lastestativene

×
Mange festepunkter på lastestativene En robust stålkonstruksjon som grunnlag. Legg til Polaris unike tilbehøret teknologi Lock & Ride og du har en meget praktisk løsning med mange muligheter for lagring.
Mange festepunkter på lastestativene

En robust stålkonstruksjon som grunnlag. Legg til Polaris unike tilbehøret teknologi Lock & Ride og du har en meget praktisk løsning med mange muligheter for lagring.

Bygd for tilbehør

×
Bygd for tilbehør En 560 watts stator gir lading kraft nok til å drive en rekke elektroniske tilbehør.
Bygd for tilbehør

En 560 watts stator gir lading kraft nok til å drive en rekke elektroniske tilbehør.

Større bensintank

×
Større bensintank Drivstoffkapasitet 17 liter. Med en større bensintank får du en større rekkevidde på din ATV.
Større bensintank

Drivstoffkapasitet 17 liter. Med en større bensintank får du en større rekkevidde på din ATV.

Integrert oppbevaring

×
Integrert oppbevaring Under lastestativet foran har du en lasteboks som rommer hele 24 liter. Du kan åpne boksen fra førerplass.
Integrert oppbevaring

Under lastestativet foran har du en lasteboks som rommer hele 24 liter. Du kan åpne boksen fra førerplass.

ERGONOMI

×
ERGONOMI Siden motoren er montert i lengderetning, frigjøres betydelig plass til bevegelighet av ankler, knær og bein. Setet er også blitt smalere, dette gir en mer avslappet sittestilling.
ERGONOMI

Siden motoren er montert i lengderetning, frigjøres betydelig plass til bevegelighet av ankler, knær og bein. Setet er også blitt smalere, dette gir en mer avslappet sittestilling.

Høy bakkeklaring

×
Høy bakkeklaring Hele 279 mm bakkeklaring gjør at du klarer selv det tøffeste terrenget uten problemer.
Høy bakkeklaring

Hele 279 mm bakkeklaring gjør at du klarer selv det tøffeste terrenget uten problemer.

UAVHENGIG FJÆRING (IRS)

×
UAVHENGIG FJÆRING (IRS) Vårt legendariske fjæringssystem har kommet til gjennom årevis av teknisk utvikling, Rolled Independent Rear Suspension (IRS). Den vinklede innfestningen av støtdempere og A-armer gir en mykere start og komfortabel kjøring.
UAVHENGIG FJÆRING (IRS)

Vårt legendariske fjæringssystem har kommet til gjennom årevis av teknisk utvikling, Rolled Independent Rear Suspension (IRS). Den vinklede innfestningen av støtdempere og A-armer gir en mykere start og komfortabel kjøring.

570 ProStar®-motor

×