MODELLALTERNATIVER

  • Sportsman 570 Touring EPS

    White Lightning

    Sportsman 570 EPS Touring

    EU-Traktor 79.920:- eks mva
    99.900:- inkl mva

  • Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

570 ProStar-motor En kraftig ProStar 570-motor med elektronisk drivstoffinsprøytning.
POWERFUL ProStar® 44 HP PERFORMANCE

En kraftig ProStar 570-motor med elektronisk drivstoffinsprøytning.

EKTE 4-HJULSDRIFT

×
EKTE 4-HJULSDRIFT Sportsman drar på alle 4-hjul ved behov og gir fantastisk fremkommelighet. Polaris unike On-Demand System reagerer automatisk hvis bakhjulene skulle miste feste. Da kobles begge framhjulene inn, og gir deg full kontroll og fremkommelighet. Når framhjulene roterer raskere enn bakhjulene, for eksempel i en sving, tillater også systemet at ytterhjulet roterer raskere enn det indre. Det gir maskinen mer stabilitet og blir enklere å manøvrere i utfordrende terreng. Det blir også mindre slitasje på dekk, underlaget og naturen.
EKTE 4-HJULSDRIFT

Sportsman drar på alle 4-hjul ved behov og gir fantastisk fremkommelighet. Polaris unike On-Demand System reagerer automatisk hvis bakhjulene skulle miste feste. Da kobles begge framhjulene inn, og gir deg full kontroll og fremkommelighet. Når framhjulene roterer raskere enn bakhjulene, for eksempel i en sving, tillater også systemet at ytterhjulet roterer raskere enn det indre. Det gir maskinen mer stabilitet og blir enklere å manøvrere i utfordrende terreng. Det blir også mindre slitasje på dekk, underlaget og naturen.

Mange festepunkter på lastestativene

×
Mange festepunkter på lastestativene En robust stålkonstruksjon som grunnlag. Legg til Polaris unike tilbehør teknologi Lock & Ride og du har en meget praktisk løsning med mange muligheter for lagring.
Mange festepunkter på lastestativene

En robust stålkonstruksjon som grunnlag. Legg til Polaris unike tilbehør teknologi Lock & Ride og du har en meget praktisk løsning med mange muligheter for lagring.

Bygd for tilbehør

×
Bygd for tilbehør En 560 watts stator gir lading kraft nok til å drive en rekke elektroniske tilbehør.
Bygd for tilbehør

En 560 watts stator gir lading kraft nok til å drive en rekke elektroniske tilbehør.

Større bensintank

×
Større bensintank 13% mer drivstoff kapasitet enn forgjengeren Sportsman 500 H.O.
Større bensintank

13% mer drivstoff kapasitet enn forgjengeren Sportsman 500 H.O.

Intergrert oppbevaringsboks

×
Intergrert oppbevaringsboks Smart lagringsløsning. Boksen har et volum på 24 liter og selv om du festet pakning på toppen, slik at du fortsatt kan åpne lokket.
Intergrert oppbevaringsboks

Smart lagringsløsning. Boksen har et volum på 24 liter og selv om du festet pakning på toppen, slik at du fortsatt kan åpne lokket.

Lock & Ride® XL-lagringssystem

×
Lock & Ride® XL-lagringssystem Få med mere utstyr med Lock & Ride® XL-lagringssystem. Tilpasse den til dine behov med spesialbygde poser spesielt utviklet for jakt, løypekjøring eller verktøy som er nødvendig.
Lock & Ride® XL-lagringssystem

Få med mere utstyr med Lock & Ride® XL-lagringssystem. Tilpasse den til dine behov med spesialbygde poser spesielt utviklet for jakt, løypekjøring eller verktøy som er nødvendig.

 

 

ERGONOMI

×
ERGONOMI Siden motoren er montert i lengderetning, frigjøres betydelig plass til bevegelighet av ankler, knær og bein. Setet er også blitt smalere, dette gir en mer avslappet sittestilling.
ERGONOMI

Siden motoren er montert i lengderetning, frigjøres betydelig plass til bevegelighet av ankler, knær og bein. Setet er også blitt smalere, dette gir en mer avslappet sittestilling.

FORBEDRET passasjerkomfort

×
Høy bakkeklaring Hele 279 mm bakkeklaring gjør at du klarer selv det tøffeste terrenget uten problemer.
Høy bakkeklaring

Hele 279 mm bakkeklaring gjør at du klarer selv det tøffeste terrenget uten problemer.

570 ProStar-motor

×
UAVHENGIG FJÆRING (IRS) Vårt legendariske fjæringssystem har kommet til gjennom årevis av teknisk utvikling, Rolled Independent Rear Suspension (IRS). Den vinklede innfestningen av støtdempere og A-armer gir en mykere start og komfortabel kjøring.
UAVHENGIG FJÆRING (IRS)

Vårt legendariske fjæringssystem har kommet til gjennom årevis av teknisk utvikling, Rolled Independent Rear Suspension (IRS). Den vinklede innfestningen av støtdempere og A-armer gir en mykere start og komfortabel kjøring.

Forbedret passasjerkomfort

×
Forbedret passasjerkomfort Den veldig behagelig all-new one-piece setedesign og ryggstøtten er fullt polstret og profilert for full støtte, med en litt hevet posisjon slik at du kan se ned stien.
Forbedret passasjerkomfort

Den veldig behagelig all-new one-piece setedesign og ryggstøtten er fullt polstret og profilert for full støtte, med en litt hevet posisjon slik at du kan se ned stien.

Enkelt å bremse

×
Enkelt å bremse Med Sportsman Touring 570 er det enkelt å brems med et håndgrep. Det hydrauliske skivebremsesystemet fordeler automatisk bremsekraft til for- og bakhjulene. For brems på bakhjulene har Sportsman 570 en hydraulisk forbrems.
Enkelt å bremse

Med Sportsman Touring 570 er det enkelt å brems med et håndgrep. Det hydrauliske skivebremsesystemet fordeler automatisk bremsekraft til for- og bakhjulene. For brems på bakhjulene har Sportsman 570 en hydraulisk forbrems.

570 Pro-Star motor

×