MODELLALTERNATIVER

 • SPORTSMAN 570 X2 EPS

  Sage Green

  SPORTSMAN 570 X2 EPS

  EU-Traktor 81.500:- exkl moms
  101.875:- inkl moms

 • SPORTSMAN 570 X2 EPS (LE)

  White Lightning

  SPORTSMAN 570 X2 EPS LE

  EU-Traktor 91.900:- exkl moms
  114.875:- inkl moms

 • Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

ProStar®-motor Med elektronisk innsprøytning, doble overliggende kamaksler og fire ventiler per sylinder har Sportsman 570 en pålitelig kraftpakke som er start trygt ved alle temperaturer. Motoren er drivstoff økonomisk og en kraftkilde til å stole på når jobben skal gjøres.
ProStar®-motor

Med elektronisk innsprøytning, doble overliggende kamaksler og fire ventiler per sylinder har Sportsman 570 en pålitelig kraftpakke som er start trygt ved alle temperaturer. Motoren er drivstoff økonomisk og en kraftkilde til å stole på når jobben skal gjøres.

EKTE 4-HJULSDRIFT

×
EKTE 4-HJULSDRIFT Sportsman drar på alle 4-hjul ved behov og gir fantastisk fremkommelighet. Polaris unike On-Demand System reagerer automatisk hvis bakhjulene skulle miste feste. Da kobles begge framhjulene inn, og gir deg full kontroll og fremkommelighet. Når framhjulene roterer raskere enn bakhjulene, for eksempel i en sving, tillater også systemet at ytterhjulet roterer raskere enn det indre. Det gir maskinen mer stabilitet og blir enklere å manøvrere i utfordrende terreng. Det blir også mindre slitasje på dekk, underlaget og naturen.
EKTE 4-HJULSDRIFT

Sportsman drar på alle 4-hjul ved behov og gir fantastisk fremkommelighet. Polaris unike On-Demand System reagerer automatisk hvis bakhjulene skulle miste feste. Da kobles begge framhjulene inn, og gir deg full kontroll og fremkommelighet. Når framhjulene roterer raskere enn bakhjulene, for eksempel i en sving, tillater også systemet at ytterhjulet roterer raskere enn det indre. Det gir maskinen mer stabilitet og blir enklere å manøvrere i utfordrende terreng.

Det blir også mindre slitasje på dekk, underlaget og naturen.

Overlegen kontroll med ADC og EBS

×
Overlegen kontroll med ADC og EBS Active Descent Control (ADC) er systemet som får deg trygt ned bratte skrenter med motorbrems (EBS) på alle fire hjul.
Overlegen kontroll med ADC og EBS

Active Descent Control (ADC) er systemet som får deg trygt ned bratte skrenter med motorbrems (EBS) på alle fire hjul.

Intergrert oppbevaringsboks

×
Lock & Ride® XL-lagringssystem Få med mere utstyr med Lock & Ride® XL-lagringssystem. Tilpasse den til dine behov med spesialbygde poser spesielt utviklet for jakt, løypekjøring eller verktøy som er nødvendig.
Lock & Ride® XL-lagringssystem

Få med mere utstyr med Lock & Ride® XL-lagringssystem. Tilpasse den til dine behov med spesialbygde poser spesielt utviklet for jakt, løypekjøring eller verktøy som er nødvendig.

 

Progressiv servostyring (EPS)

×
Fra arbeidsmaskin til touring på sekunder Med den praktiske, komfortable og meget smarte ryggstøtten forvandler X2 fra enseter til toseter på bare sekunder. Du feller ned ryggstøtten av det store lasteplanet bak og passasjeren får masse plass. Passasjersetet er komfortabelt med 10cm polstring.
Fra arbeidsmaskin til touring på sekunder

Med den praktiske, komfortable og meget smarte ryggstøtten forvandler X2 fra enseter til toseter på bare sekunder. Du feller ned ryggstøtten av det store lasteplanet bak og passasjeren får masse plass. Passasjersetet er komfortabelt med 10cm polstring.

Låse og låse opp bakre differensial med VersaTrac Turf Fashion

×
Intergrert oppbevaringsboks Smart lagringsløsning. Boksen har et volum på 24 liter og selv om du festet pakning på toppen, kan du fortsatt kan åpne lokket. Total lastekapasitet foran er 40,8 kg. Lasteplanet som tar opp til 180 kg.
Intergrert oppbevaringsboks

Smart lagringsløsning. Boksen har et volum på 24 liter og selv om du festet pakning på toppen, kan du fortsatt kan åpne lokket. Total lastekapasitet foran er 40,8 kg. Lasteplanet som tar opp til 180 kg.

Bygd for tilbehør

×
Låse og låse opp bakre differensial med VersaTrac Turf Fashion For en mindre svingradius og for å beskytte gress og annen sensitiv terreng, slik at du kan velge å låse bakre differensial. For å få ekte tohjulsdrift, trenger du bare å dra i spaken for å re-låse bakre differensial.
Låse og låse opp bakre differensial med VersaTrac Turf Fashion

For en mindre svingradius og for å beskytte gress og annen sensitiv terreng, slik at du kan velge å låse bakre differensial. For å få ekte tohjulsdrift, trenger du bare å dra i spaken for å re-låse bakre differensial.

Tipp plan med 181,4 kg lastekapasitet

×
Tipp plan med 180 kg lastekapasitet Sportsman 570 X2 EPS har et stort tipp plan. Fyll planet med 180 kg av materialer og utstyr du trenger for å utføre jobben du ønsker eller pakke alt utstyret for en lang dag på stien eller for jakt.
Tipp plan med 181,4 kg lastekapasitet

Sportsman 570 X2 EPS har et stort tipp plan. Fyll planet med 180 kg av materialer og utstyr du trenger for å utføre jobben du ønsker eller pakke alt utstyret for en lang dag på stien eller for jakt.

ProStar® motor

×
Bygd for tilbehør En 560 watts stator gir lading kraft nok til å drive en rekke elektroniske tilbehør.
Bygd for tilbehør

En 560 watts stator gir lading kraft nok til å drive en rekke elektroniske tilbehør.

Progressiv servostyring (EPS)

×
Progressiv servostyring (EPS) Servostyringen tilpasses i forhold til hastighet og belastning. Markedets beste og smidigste!
Progressiv servostyring (EPS)

Servostyringen tilpasses i forhold til hastighet og belastning. Markedets beste og smidigste!

Høy bakkeklaring

×
Høy bakkeklaring Hele 279 mm bakkeklaring gjør at du klarer selv det tøffeste terrenget uten problemer.
Høy bakkeklaring

Hele 279 mm bakkeklaring gjør at du klarer selv det tøffeste terrenget uten problemer.

UAVHENGIG FJÆRING (IRS)

×
UAVHENGIG FJÆRING (IRS) Vårt legendariske fjæringssystem har kommet til gjennom årevis av teknisk utvikling, Rolled Independent Rear Suspension (IRS). Den vinklede innfestningen av støtdempere og a-armer gir en mykere start og komfortabel kjøring.
UAVHENGIG FJÆRING (IRS)

Vårt legendariske fjæringssystem har kommet til gjennom årevis av teknisk utvikling, Rolled Independent Rear Suspension (IRS). Den vinklede innfestningen av støtdempere og a-armer gir en mykere start og komfortabel kjøring.

Enkelt å bremse

×
Enkelt å bremse Med Sportsman 570 X2 EPS er det enkelt å brems med et håndgrep. Det hydrauliske skivebremsesystemet fordeler automatisk bremsekraft til for- og bakhjulene. For brems på bakhjulene har Sportsman 570 en hydraulisk forbrems.
Enkelt å bremse

Med Sportsman 570 X2 EPS er det enkelt å brems med et håndgrep. Det hydrauliske skivebremsesystemet fordeler automatisk bremsekraft til for- og bakhjulene. For brems på bakhjulene har Sportsman 570 en hydraulisk forbrems.

Justerbart passasjersete

×
Justerbart passasjersete Med over 10 cm tykk pute og en justerbar ryggstøtte for passasjersetet komfort hele dagen.
Justerbart passasjersete

Med over 10 cm tykk pute og en justerbar ryggstøtte for passasjersetet komfort hele dagen.

ProStar®-motor

×