MODELLALTERNATIVER

  • Sportsman XP 1000 EPS

    Stealth Black

    Sportsman XP 1000

    EU-Traktor 111.900:- eks mva
    139.875:- inkl mva

  • Avbildede maskiner kan være i en utførelse og/eller med tilbehør som ikke er tilgjengelig i Norge.

Den helt nye Sportsman Elektronisk servostyring, LED, Bluetooth och smart oppbevaring...
Den helt nye Sportsman

ELEKTRONISK SERVOSTYRING
Progressiv servostyring (EPS) gjør maskinen lett å manøvrere i både lave og høye hastigheter, uten at det går utover kjøreopplevelsen.

LED, BLUETOOTH OG SMART OPPBEVARING
150 W lyskaster foran med styrbar lyskasterhus og LEDbaklys, helt ny digital instrumentering med Bluetoothfunksjon samt smart og romslig oppbevaring er noen av nyhetene på den nye Sportsman XP® 1000 EPS.

ULIKE KJØREMODUSER
Velg mellom ytelses-, standard- eller arbeidsmodus, slik at du alltid vil få den beste kjørestilen og -opplevelsen (gjelder ikke EU-Traktor).

HØYERE BAKKEKLARING
Den nye Sportsman XP® 1000 EPS er utstyrt med buede A-armer, noe som gir høyere bakkeklaring
og optimal fremkommelighet.

Vår sterkeste Sportsman noensinne

×
Vår sterkeste Sportsman noensinne Den nye Sportsman XP® 1000 EPS, som er vår og markedets sterkeste Sportsman noensinne, er spekket med nyheter

Den nye Sportsman XP® 1000 EPS, som er vår og markedets sterkeste Sportsman noensinne, er spekket med nyheter, for eksempel ProStar-motoren på 90 hk. Ny design og en rekke teknologiske nyheter gjør maskinen til et trygt og godt kjøp.

Overlegen kontroll med ADC og EBS

×
Overlegen kontroll med ADC og EBS Active Descent Control (ADC) er systemet som får deg trygt ned bratte skrenter med motorbrems (EBS) på alle fire hjul.
Overlegen kontroll med ADC og EBS

Active Descent Control (ADC) er systemet som får deg trygt ned bratte skrenter med motorbrems (EBS) på alle fire hjul.

Smarte oppbevaringsløsninger

×
Smarte oppbevaringsløsninger Både foran og bak lasteområdet er Lock & Ride-kompatibel. Lock & Ride Polaris er unike og smarte tilbehørssystem som lar deg installere og erstatte tilbehør med noen få enkle operasjoner.
Smarte oppbevaringsløsninger

Både foran og bak lasteområdet er Lock & Ride-kompatibel. Lock & Ride Polaris er unike og smarte tilbehørssystem som lar deg installere og erstatte tilbehør med noen få enkle operasjoner.

Stort lasterom og slepekapasitet

×
Stort lasterom og slepekapasitet Sportsman XP 1000 EPS laster opp til 55 kg foran. Bak du kan laste 110 kg. Maksimal tilhengervekt er 680 kg.
Stort lasterom og slepekapasitet

1000 Sportsman XP Forest laster opp til 55 kg foran . Bak du kan laste 110 kg. Maksimal tilhengervekt er 680 kg.

Lock & Ride-tillbehørsystem

×
Lock & Ride-tillbehørsystem Systemet har markedets bredeste tilbehørsprogram. Lock & Ride teknologien, utviklet av polaris tillater deg montere kom tilbehør rask, enkelt og uten å benytte verktøy.
Lock & Ride-tillbehørsystem

Systemet har markedets bredeste tilbehørsprogram. Lock & Ride teknologien, utviklet av polaris tillater deg montere kom tilbehør rask, enkelt og uten å benytte verktøy.

Metalikklakk

×
Metalikklakk Pen og Ripebestandig metalikklakk i 5 lag.
Metalikklakk

Pen og Ripebestandig metalikklakk i 5 lag.

Bygd for tilbehør

×
Bygd for tilbehør Som alle Polaris ATV så er også Sportsman XP 1000 EPS bygget for å arbeid og spesialtilpasset tilbehør. XP 1000 kommer med Polaris HD 2500 vinsj som standard og har integrert plogfeste.
Bygd for tilbehør

Som alle Polaris ATV så er også Sportsman XP 1000 EPS bygget for å arbeid og spesialtilpasset tilbehør. XP 1000 kommer med Polaris HD 2500 vinsj som standard og har integrert plogfeste.

En strømkilde på fire hjul

×
En strømkilde på fire hjul De to lyktene I front kompletteres av en tredje lykt som er innbygd i styrekåpen. Til sammen genererer de et lys på hele 170 watt. En 660 watts stator gir ladeeffekt nok til å drive en rekke elektriske tilbehør.
En strømkilde på fire hjul

De to lyktene I front kompletteres av en tredje lykt som er innbygd i styrekåpen. Til sammen genererer de et lys på hele 170 watt. En 660 watts stator gir ladeeffekt nok til å drive en rekke elektriske tilbehør.

Hvelvet A-armer

×
Hvelvet A-armer A-armene er buet for å gi maksimal bakkeklaring .
Hvelvet A-armer

A-armene er hvelvetfor å gi maksimal bakkeklaring .

UAVHENGIG FJÆRING (IRS)

×
UAVHENGIG FJÆRING (IRS) Vårt legendariske fjæringssystem har kommet til gjennom årevis av teknisk utvikling, Rolled Independent Rear Suspension (IRS). Den vinklede innfestningen av støtdempere og a-armer gir en mykere start og komfortabel kjøring.
UAVHENGIG FJÆRING (IRS)

Vårt legendariske fjæringssystem har kommet til gjennom årevis av teknisk utvikling, Rolled Independent Rear Suspension (IRS). Den vinklede innfestningen av støtdempere og a-armer gir en mykere start og komfortabel kjøring.

PROGRESSIV SERVOSTYRING (EPS)

×
PROGRESSIV SERVOSTYRING (EPS) Servostyringen tilpasses i forhold til hastighet og belastning. Markedets beste og smidigste!
PROGRESSIV SERVOSTYRING (EPS)

Servostyringen tilpasses i forhold til hastighet og belastning. Markedets beste og smidigste!

ANTI-KICKBACK STYRING

×
ANTI-KICKBACK STYRING Dobbel A-arm med lang fjæringsvei og styraksel plassert nær sentrum av hjulet. En rekke smarte løsninger i front som reduserer tilbakeslag i styresett.
ANTI-KICKBACK STYRING

Dobbel A-arm med lang fjæringsvei og styraksel plassert nær sentrum av hjulet. En rekke smarte løsninger i front som reduserer tilbakeslag i styresett.

Høy bakkeklaring

×
Høy bakkeklaring Hele 292 mm bakkeklaring gjør at du klarer selv det tøffeste terrenget uten problemer.
Høy bakkeklaring

Hele 292 mm bakkeklaring gjør at du klarer selv det tøffeste terrenget uten problemer.

Ergonomisk og behagelig

×
Ergonomisk og behagelig Motoren er montert i lengderetningen som gir bredere fotbrett og en smalere pad i forkant for bedre komfort og kontroll.
Ergonomisk og behagelig

Motoren er montert i lengderetningen som gir bredere fotbrett og en smalere pad i forkant for bedre komfort og kontroll.

Den helt nye Sportsman

×